För mycket fritid?

Investera i så fall i några av presentationerna från den excellenta konferensen Shmoocon som går i början av varje år på USA:s östkust. Video och slides från konferensen finns att ladda ner.

Några ödmjuka rekommendationer
Wifi Security, or Descending into Depression and Drink med Mike Kershaw. Mike är skaparen av Kismet och bör därför anses vara något av en auktoritet på området.

GSM: SRSLY? med Chris Paget och Karsten Nohl är bra om man vill ha det senaste om hur det går för GSM:s A5/1 (spoiler: inte så där superbra). Joachim Strömbergson har skrivit om dessa attacker tidigare, bra introduktion.

Tales from the Crypto med G. Mark Hardy. Mark har ett fett CV och har nog många intressanta historier i bagaget. (Update: glöm vad jag sa, inte så intressant.)

Better Approaches to Physical Tamper Detection med Roger Johnston och Jon Warner borde vara väldigt intressant för den som är intresserad av säkerhet på bredden. Jag tror att Roger Johnstons bok Security Sound Bites är bra (hinner förhoppningsvis med den under sommaren).

--
Stefan Pettersson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

HPS säkerhetsblogg


High Performance Systems logo


RSS 2.0